Υλικά:
1 κιλό κολοκύθι γλυκό
1 διπλόχουφτα αλεύρι περίπου
1 χούφτα διόσμο
5 θαλασσόσκορδα
1 σκελίδα σκόρδο
1 κουτάλι κάρι
1 κουταλάκι μπούκοβο
Μισό σφινάκι μπράντι
Αλάτι
Εκτέλεση:
Τρίβουμε το κολοκύθι ή το περνάμε στο μούλτι ανάλογα. Το βάζουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε το αλάτι, λιωμένα τα σκόρδα, τον διόσμο, τα μπαχαρικά, το αλεύρι και το μπράντι. Τα μαλάζουμε μέχρι να γίνει ένας ομοιόμορφος και σφικτός χυλός. Και τον τηγανίζουμε κουταλιές με τον τρόπο που τηγανίζονται οι λουκουμάδες. Βου αλά
Βαθμός δυσκολίας σχετικά εύκολο.
Σημείωση: ξεροτηγανισμένοι δε παίζονται! Με τζατζίκι... δεν έχω λόγια!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σιωπή