Δευτέρα 4 Αυγούστου 2008

Κωδικός


Άνοιξε η πόρτα και έίδε την Ηλέκτρα να χασμουριέται χαιδεύοντας μηχανικα τα μαλλιά της που ήταν κάπως ανάστατα, ανακατεμένα απο τον ύπνο. Μόλις η όραση της μετέφερε την εικόνα γούρλωσε τα μάτια και πήδηξε πάνω του. Κλείσαν την πόρτα και έπεσαν στον καναπέ κολλημένοι συμπλεγματικά, στη σιαμέα γέννηση των ανθρώπων.
Την φιλούσε βάζοντας την γλώσσα του όσο πιο βαθιά μπορούσε, σα να γινόταν να την βάλει απο το στώμα της και να την βγάλει απο την σχισμή του αιδοίου της. Τη φιλούσε και της τραβούσε τα μαλλιά, έπιανε τους γλουτούς της σα να έστυβε μια παραγινομένη ντομάτα. Έβγαλε την μπλούζα του και την πέταξε μακρυά. Το στήθος του γυάλιζε και η Ηλέκτρα νόμισε πως άκουγε την καρδιά του ξεκάθαρα να χτυπά δυνατά. Ξαφνικά ήθελε να κυριεύσει τον πόθο του και να την ευχαριστήσει.
Την φίλισε απαλά κρατώντας το πρόσωπό της στα χέρια του και της ψιθύρισε στο αυτί.
- Σε θέλω, ελεύθερη, θέλω να σου κάνω έρωτα τώρα όπως κανείς άλλος.
Τα χέρια του πήγαν στην ράχη της, της ξεκούμπωσε την πάνω πιτζάμα υπομονετικά με και άφισε την γλώσσα του να γλυστρά απο τον λεμό της ώς της θηλές της, γύρω απο τις ρόγες και να κατεβαίνει έως τον αφαλό, να την φιλά με απαλές δαγκοματιές στα πλάια, απο την μασχάλη έως τη λεκάνη της και απο τις δύο μεριές.
Η Ηλέκτρα του ξεκούμπωσε το παντελόνι. Της άρεσε να βλέπει της αντιδράσεις του πέους του Ορέστη.
Αυτός συνέχισε τα φιλιά χαιδεύοντας τη με τα μεγάλα του χέρια απο τα μαλλιά έως τους αστραγάλους κάνοντας κινήσεις αργές, διανίωντας όλες τις αποστάσεις του κορμιού της ασταμάτητα, με τρυφερότητα και βάζοντας λίγη παραπάνω ένταση στα πιο ερωτικά της σημεία, το στήθος , τους μηρούς, τα οπίσθια και τους προσαγωγούς,
Άρχισε να της πιπιλίζει τις ρώγες που τόση ώρα γύρω τους τις είχε κάνει σκληρές με τις θηλές σουφρωμένες. Τις έκλεινε στο στώμα του και τις ρουφούσε σαν απο καλαμάκι, τις δάγωνε ελαφρά και με όλη την γλώσσα του τις έγλυφε απολαυστικά.
Η Ηλέκτρα του χάιδευε την πλάτη βγάζοντας μικρές αιθησιακές φωνούλες.
- Έτσι μωρό μου, το κουκλάκι σου θέλει να το φιλήσεις.
- Μη βιάζεσαι αγάπη μου, το κουκλάκι μου σήμερα θα με λατρέψει.
- Αγάπη σου?
- Εντάξει, αγάπη μας,
θέλω να σου κάνω έρωτα σα παιδί, σα να μην έχω πάει ποτέ με γυναίκα.
- Καυλιάρη , θες να είμαι η πρώτη σου. Θές μωρό μου να γίνω παρθένα για σένα?
- Ναι, θα σου φερθώ σαν παρθένα.

Σε αυτό το «ναι» η Ηλέκτρα σηκώθηκε έβγαλε και το κάτω μέρος της πιτζάμας της και άρχισε να περπατάει με στίλ στο σαλόνι. Πήρε τα τσιγάρα απο το τραπέζι και άναψε ένα σκήβωντας επιδεικτικά. Απο το φουσκωμένο αιδίο της φάνηκε να τρέχει μια άσπρη ουσία. Γύρισε και τον κοίταξε χαμογελώντας.
Αυτός ήταν ακόμα στον καναπέ, είχε απλώθεί με τεντωμένα πόδια και χέρια ενώ απο το ανοιχτό φερμουάρ του φαινόταν το πέος του ροδαλό, ξαπλωμένο πάνω στις πικνές τρύχες που έφταναν μέχρι τον αφαλό και συνέχιζαν πιο αρεές έως το στέρνο.
Ήταν αναξοκοκκινησμένοι και οι δυό. Η Ηλέκτρα συνέχισε να καπνίζει βάζοντας μουσική στο στέρεο που βρησκόταν πάνω στην γεμάτη βιβλιοθήκη. Ακούστηκαν άρπες και μεταλλόφωνα, καθώς και κάτι σαν τίμπανο σε ρυθμό βακχικό. Του έδωσε να ανοίξει ένα μπουκάλι κρασι και του φόρεσε μια μαύρη μεταξοτή ρόμπα.
- Μη κουμπώθεις, θέλω να βλέπω τον μικρό Ορέστη.
Έκατσε πάνω του και άρχισε να του χαηδεύει τις τρύχες απο τον αφαλό έως το στέρνο. Την φίλησε πάλι με την πρώτη μανία τραβόντας της τα μαλλιά. Το χέρι της κατέβηκε στούς πρισμένους όρχεις του. Τους έτριψε ελαφρά αφίνοντας τον αντίχειρα της να βρίσκεται στην ευθεία του πέους του. Ήταν σα να τον τίναξε ηλεκτρικό ρεύμα.
Την σήκωσε και με φιλιά την πήγε στο κρεβάτι που βρησκόταν στον ίδιο χώρο παραμερίζοντας τις κουρτίνες που κρέμονταν απο την οροφή του. Την ξάπλωσε απαλά και έπεσε στα γόνατα. Έσκηψε πάνω της και την φιλούσε στην κοιλιά και τις ρόγες της. Με το ένα χέρι του άρχισε να γλυστρά το πέος του στην κλειτορίδα της, να το παίζει ρυθμικά πάνω και γύρω απο το αιδίο της. Το άλλο χέρι του χάιδευε στοργικά τα φτερά και τα οπίστια της. Σε λίγο εισχώρισε μέσα της αργά σαν τον παφλασμό των ήρεμων κυμάτων στην αμμουδιά. Η Ηλέκτρα δάγκωσε ελαφρά τα χείλη της και τα χέρια της κύλισαν στους γλουτούς του, άρχισε να τον τρυπά με τα νύχια της και αυτός επιτάχυνε το ρυθμό του. Της άλλαξε μερικές στάσεις χωρίς να σταματήσει να την φιλά.
- Πότε μωρό μου, θέλω να μου πείς πότε, θέλω μαζί.
- .. τώρα!
Το κρεβάτι έτριζε και οι ανάσες τους ακούγονταν πάνω απο τα βακχικά τίμπανα ώσπου η Ηλέκτρα άφισε ένα μακρόσυρτο αλφα ικανοποίησης και τιλιξε τα πόδια της στην μέση του. Κόλλησε το αιδίο της στο πέος του σα σκήλα τρέμοντας και ρουφόντας το μέσα της, σφήγκωντας τους αδένες με όλη της την δυναμη. Ο Ορέστης μούγκρισε καθώς έχινε στο μέσα της και το δωμάτιο γέμισε μυρωδιές.
Την αγκάλιασε χωρίς να βγεί τελίως και έμιναν έτσι για δέκα λεπτά.

Το παίδι που θα γεννιόταν 8α ήταν ο Μεσίας, η Μέσος, το Μέσον.

(foto by Era)

8 σχόλια:

  1. Η λεκτρα,τον αφησε ρεστη!
    Και..βγηκε Μισος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. christina mou, kali mou, kali mou energia, ma giati!!!! den einai kalitexniko?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρε Πανδιωνάκι μου, δεν κατάλαβες ότι αστειεύομαι;
    Φυσικά και είναι καλλιτεχνικό και μου άρεσε πολύ...
    Να ξέρεις ότι αυστηρή μπορεί να είμαι μόνο στ' αστεία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βρε τον Ορέστη!!!!!!!!!!

    Είδες οι Ατρίδες? Χειρότεροι και απο τους Πτολεμαίους....

    Ευτυχως που δεν εχω αδερφή, πα πα πα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. o politismos mas ine kavliaris, oxi ego.

    sou rixni dekaoxto xronia katerga an ta akoumpisis ayta ta ''pio orea''
    ine diladi sa na sou lei ''maga, prosexe, AFTA ine ta pio orea, alla mine makria''

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σιωπή