Τρίτη 27 Απριλίου 2010

στο ''mute''

βλέπω το είδωλό μου να αιωρείται. μια τεντώνεται, μια κρύβεται στη στάση του εμβρύου. με μάτια κλειστά μιλά δίχως ήχο. τα φωνήεντα χάνονται σε μια τρύπα. τα σύμφωνα διαφωνούν και κουβαριάζονται. στο ''mute''. πέφτουν και διαλύονται σε στόμιο ρουφήχτρας. δεν ξέρω
και την ταΐζω κινητικά κενά για να με εξυψώσει. η φαντασία των αδυνάτων υπερρεαλιστικά θα μας πάρει μακρυά. κάποιο ξημέρωμα εξαϋλωτικό. με το νήμα της ζωής μου παίζω τον πλανήτη γιογιό. Άτλαντας στην Λιλιπούπολη που πήγε να βρεί το ονειρεμένο του φευγιό κι έγινε..αστρικό ξωτικό φασματένιο!
εγώ. με ένα φιλί σου βουλιάζω ατμόσφαιρες. στην αγκαλιά μας. φεγγοβολούν μουγκές πιέσεις από ζηλιάρες λέξεις.. χρυσόσκονη, ας το πάρουμε απόφαση λοιπόν. δεν μπορώ να το περιγράψω. έστω. έρημος. τρίβω του Αλαδίνου το λύχνο και σε ζητώ ,τρεις φορές, σφυρίζει το πλοίο για τον Νείλο... λύνω τους κάβους του και το χαιρετώ.
[και λέω..είναι πλοίο της γραμμής. δλδ το παίρνεις και βγάζει γραμμές, εννοώ από γράμματα γραμμές, βέβαια! το’ έχω πάρει μιά δυό φορές. μόνο που οι καμπίνες του είναι μονές-μονές και δεν επιτρέπονται οι σαρκικές ηδονές.. 
κι έμινα εδώ. ζεστές επιθυμίες μου στεριανές ναινικήκαμεν! μα εσύ δάγκωνέ με να βλέπω σίγουρα πως δεν ονειρεύομαι!]
 
(my photo by spitha)

4 σχόλια:

  1. αγορασα δωδεκα τουρκικα μολυβια με γομα. ποσον καιρο θελουμε για να τα τελειωσουμε μαζι; ενα τετραδιο με κιτρινα φυλλα, ενα πακετο μολυβια, μια ξυστρα σιδερενια και μια γομα κοκκινο-μπλε "πελικαν". αυτα ταιριαζουνε μονο στο καλοκαιρι. θα τα αφησω εδω, πισω μου. καθαρη υποσχεση οτι θα τα τελειωσουμε μαζι. εσυ μονο κανονισε τα κρασια που θα πιουμε στο γλεντι του τελους. κι υστερα; θα σου φυτεψω ενα δεντρο. μια καρυδια. 8-10 μετρα στα βορειο-ανατολικα του σπιτιου σου. να σε δαγκωνω, οχι δεν ονειρευομαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μωρό μου δεν μπορώ να στο υποσχεθώ αυτό! δεν φτάνει το καλοκαίρι για δώδεκα τούρκικα μολύβια! άσε που δεν υπάρχει περίπτωση να μην αφήσω και μερικά μαζί με τα χαρτιά μας στις καντίνες τα μπαρ και τα καφενεία.. που κανονικά δλδ ραβδάκια λέω να τα βάλουμε στις γλάστρες..αφου σκέφτομαι το καινούριο μου έργο να γραφεί απο τα σώματά μας στα σεντόνια..
    ;ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ
    -μάτια μου ηλεκτροφόρα μεθυστηκέ έρωτα πηγή της ζωής μου της επιούσιας κι έναστρε ουρανέ ανάσα μου συμφωνική κήπε μου λαβυρινθώδη τέλος κι αρχή μου ζωή μου πραγματική-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σιωπή