Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

φιλοσοφία αλέκου μσαλαμ


-θανατική μελέτη και υπερσελίνιοι αιθέρες θεοί αθέατοι! [δεν ξανακάνω φυλακή με τον οιακιζάκη..ωχ]-
..και το φεγγαράκι το κοφτερό, το χάρτινο, το αγαπησιάρικο, πως θα το βλέπουμε απο κει πάνω, κι αν δεν υπάρχει μια ταραχή και είναι αρμονικά όλα ποιά η γλύκα της ζωής.. κι αυτός ο θεός, φαντάσου την ανοία του που τα ξέρει όλα, και δεν έχει και κανέναν της προκοπής και του σιναφιού του να κάνει παρέα, άσε που δεν ξέρει καν απο που έρχεται, ούτε τις ρίζες του δεν ξέρει.. δεν έχει αρχές που λέμε, ούτε ιδανικά πέρα απο αυτόν και να πάλι το φιλοσοφικό ερώτημα, αφού δεν υπάρχει κριτήριο γιαυτόν ούτε αρετή έχει.. και θέλω να γίνω σαν αυτόν! δεν σφάξανε, στα αισθητά λέω να μείνω και στις αισθήσεις στις γιορτές και στις λιτανίες τις ανθρωπόμορφες παγανίες και τα παγκάκια. δεν θέλω έδρες, δεν θέλω να υποχρυσοθώ σου λέω, κάτι σε ζαχαρωτό σε σοκολατένιο με γέμιση αμύγδαλο αλμύρας θέλω να γίνω σαν φάρσα φάση ηλεκτρική!

3 σχόλια:

  1. κι ο καραγκιόζης με το θέατρο σκιών εθνικός ήρωας είναι, μάλιστα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χαχαχα πολυ καλο ειναι! πολυ καλα ειναι ολα, ειλικρινεστατα, και με μια δοση γηινης-ιδωμενης απο τ'αστρα- αισθησιακης ματιας! να καουν οι ψευτοδιανοουμενοι, οι στεγνοι απο εμπειριες, απαιδευτοι και καταραμενοι, οι μετριως προικισμενοι οι θλιβερα ακαδημαικα μορφωμενοι! οπως λεει και ο Kandinsky το ασφαλεστερο μεσο για την εξαφανιση της δυναμης του παιδιου ειναι η Ακαδημια. Θελω Ελευθερια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εσύ πάντα μέσα μου διαβάζεις τόσο που με ξέρεις, αυτό ακριβώς είναι, στολίδια της ζωής, αλλα της ζωής όμως, αυτης που σε λαχανιάζει, που σε ριγεί, που σε φτάνει στα άκρα για να πας ποιο κει, να δεις την εφαρμογή στην πράξη!
    αναγνωριστηκά είπα και βυθήστικα κι απο κει μόνο μπουρμουλήθρες. τώρα κολυμπώ με όλες τις εναπομένουσες δυνάμεις μου με μπούσουλα τον ήλιο κι όταν βγώ στην επιφάνια θα τον ξαναπυροβολίσω με την στιγμιαία πίστη πως θα σταματήσει να γυρνά.
    αγάπη μου, εσυ είσαι τροφή για μένα, σύντροφος να διπλώνουμε τα χέρια στους όμους και να προσοράμε προς το όνειρο και την ελευθερία..
    σε φιλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σιωπή