Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2009

στη φωτιά του κούκου


..καθόταν στην μπάρα, μόλις είχε ρίξει λίγα ξύλα στη φωτιά. Άναψε μερικά κεριά και έβαλε τεντούρα στο ποτήρι της . Ήθελε να γλυκάνει τις σκέψεις της που ήταν στυφές και κάπως καμένες. Την Σκεφτόταν. Η νοσταλγία είχε δόσεις μιζέριας και κούφιου συμβιβασμού. Στην γυάλα του έρωτα , πίσω από την μια μεριά εναλλάσσονταν γρήγορες φλασαριστές εικόνες τηλεόρασης. Από την άλλη, θυμόταν τη μπαλκονόπορτα με τα γκρίζα τετράγωνα χαμηλοτάβανα διαμερίσματα και τις παρατημένες ταράτσες. Όσες προτάσεις τόσες και διαφωνίες. Γιατί όμως είχε κολλήσει τόσο πολύ, τι ήταν, ο έρωτας, τι. Πάτησε το cd player, ακούστηκε η Χαρούλα Αλεξίου, δεν ήταν η ώρα της, το έβγαλε και έβαλε το ‘the wall’ των Pink Floyd άρχισε –hey you-. Έξω από το παράθυρο το φεγγάρι γυάλιζε τις χιονισμένες κορφές και ξάπλωνε στο καλντερίμι. Άνοιξε η πόρτα και μπήκε η Έψιλον. Η Ηλέκτρα παρέμεινε κάποια δευτερόλεπτα να την κοιτά να πλησιάζει. Πήδηξε από τον πάγκο και την αγκάλισε με μια ανάσα βαθιά, την φίλησε στον λαιμό προσπαθώντας όσο πιο ανεπαίσθητα να πάρει την γεύση της χωρίς να την δαγκώσει με την τόση ένταση που την διακατείχε, ένιωσε αυτή την επικίνδυνη έλξη που μόνο ένας οργασμός θα μπορούσε να εκτονώσει, μόνο ο έρωτας. Έβαλε τα χέρια της στους γλουτούς της και την έσπρωξε πάνω καθώς η γλώσσα της γλιστρούσε από το αυτί της στο στόμα της. Την φιλούσε και την αγκάλιαζε με πάθος καθώς αυτή μειδιούσε, σχεδόν με ειρωνεία. Έχε κάτσει με ανοιχτό το στόμα της και η γλώσσα της κρεμόταν σα να την κορόιδευε, ενώ η Ηλέκτρα εκστασιασμένη της την έτρωγε , ακουμπούσε τις παλάμες τις στο δέρμα και παραληρούσε στο ταξίδι μέσα από το τζίν της και βρέθηκε σε μια λίμνη ερωτικών υγρών. Τότε την κοίταξε στα μάτια και το παθητικό βλέμμα της μεταμορφώθηκε σε ένα παιδιάστικο χαμόγελο. Άδραξε την ευκαιρία και την τράβηξε μέσα από την μπάρα. Ξεκούμπωσε το Diesel της και άρχισε να την γλύφει και να την ρουφά στο αιδοίο, να την κάνει μπουρμπουλήθρες στο στόμα της και να την φιλά τρυφερά μετά από κάθε δάγκωμα. ‘Suzi, πελάτες’ είπε κομπιαστά και άρχισε να κουμπώνεται ενώ η Ηλέκτρα έπεσε στο πάτωμα να κάνει πως ταχτοποιεί αναψυκτικά στο χαμηλό ψυγείο κάτω από τον πάγκο. Είχε ανοίξει η πόρτα και είχαν μπει τα γνωστά παιδιά για τις κρέπες μετά το ξενύχτι στο μπαρ. - Μια μολότοφ με τα συνηθισμένα, είχες κόσμο? - Ναι κάτι είχε νωρίς, από κει? Η Έψιλον είχε κάτσει στην μπάρα δίπλα από την ξύλινη πόρτα και την μεγάλη τζαμαρία με τα πολύχρωμα φωτάκια, της έβαλε ένα αμαρέτο με λεμόνι και συνέχισε να της ρίχνει κρυφές ματιές καθώς γυρνούσε τις κρέπες. Αυτή επεξεργάζονταν τον χώρο με τις τοιχογραφίες και τα ρολόγια. Θα έβγαινε όπου να ναι κι ο κούκος για το πρώτο μισάωρο. (foto by me)

7 σχόλια:

  1. Tη συνέχεια, αφού έκλεισε το μαγαζί, τη φαντάζομαι.

    Ρε γαμώτο, να μη μ΄αρέσουν οι γυναίκες!Xάνω έ;
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αααα όμορφες εικόνες μου έρχονται στο μυαλό από αυτό το κείμενο. Θα ήθελα να βρίσκομαι σε ένα τέτοιο μαγαζάκι παρέα με jack...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυρα κι εγώ δεν ξέρω, η Ηλέκτρα με σκανδαλίζει..
    ;oPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

    βασικά χθές το βράδυ το έγραψα, έγραψα και τη συνέχια αλλά είναι σε πολύ σκληρό πορνο!!!!!!!!!!!
    το φυλάω να διαβάσετε και τίποτα καινούριο όταν κάποια στιγμή τελιώσει το ιντερλούδιο της Ηλέκτρας INDIGO.
    και πίστεψε με το τέλος του έργου είναι πολύ ψαγμένο και συγκλονιστικό και επιστιμονικό και γειά σου. θα στο πώ αν θές όταν έρθω πάνω ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Jacki, έλα κερνάω ότι θές..
    να τώρα εδώ απο την μπαρα σου γράφω.
    φιλιά πολλά

    σηκώθηκα απο το κρεβάτι σήμερα αλλα δεν έχω αναρρώσει τελίως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πίνω δίκταμνα, το παράκανα με τα τζάκ αυτες τις μέρες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ετεροχρονισμένο σχόλιο για καλή χρόνια με όλα όσα ποθείς.
    δημιουργικά και με έμπνευση (όπως πάντα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ καλό για να ναι αληθινό!!!

    θέλω τη συνέχεια ...μ'άρεσε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σιωπή