Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2008

Φυσαλίδες .


(..γιατί δεν έρχεσαι ποτέ στις Αλικιές..)

Βρασμός .εκατό βαθμοί κελσίου κι έπιτα ,όση κι αν είναι η προσπάθεια, συντίριση στα ίδια επίπεδα..

Ξεκινάμε με μια νεαρά που θα μπορούσε κάλιστα να ονομάζετε τζοσεφίνα παολίνα κονσουέλλο ή ζαήρα μουσταφά ή συνοφριωμένο σύννεφο ή ακομα και γκρέτελ κουχενσκραφτ αλλα εμείς ας την πούμε …μμμ…μάχη, ναι ναι απο το ανδρομάχη.!!

Ωραίο όνομα ,σε προδιαθέτει να ταξιδέψεις σε άλλες εποχές, με δώρατα και νυμφες που τρέχουν στα βουνά ψάχνοντας το κάλεσμα της φλογέρας του πάνα,εποχές που στην ατμόσφαιρα ανακυκλωνόταν το άρωμα του έρωτα ,ξυνό και γλυκό ,ανακατευόταν με τη γύρη ,τη μυρωδιά απο τα κόπρανα των ζώων ,την άγρια αλμύρα της θάλασσας

για να καταλύξει στα οσφριντίρια όργανα όλων των πλασμάτων του πλανήτη που ειρηνικά υπάκουαν στους νόμους και τα καλέσματα της φύσης .η ερωτική πράξη γίνοταν σε αμόλιντα χωράφια και οι μάχες δίνονταν σώμα με σώμα .οι θεοί του ολήμπου ήταν δώδεκα ,εξι αρσενικοί και έξι θυλικοί, και δεν είχαν θέα στα τσιμέντα και τα εργοστάσια της κατερίνης ,αλλα έπιναν το νέκταρ τους χαζεύοντας την καταφυτη γή .

Η ώρα είναι 2 μετα τα μεσάνυχτα και ένα ποδήλατο κατεφθήνεται με σταθερή πορεία πρόσ το λιμάνι της πάτρας ,η οδός που διανίει είναι η αγίου ανδρεού στην οποία αυτή τη χρονική στιγμή η κίνηση είναι μειωμένη .

παραπλεύρος του ποδηλάτου κινήτε μία νταλίκα Καραμπούλας τράνς ,ο ογηγός είναι ένας νεαρός με ακούρευτο σγουροπροβατέ καστανοκκόκινο μαλλί ,εξαήμερως αξύριστο πρόσώπο που φοράει τη χειμερινή κολεκσιόν χαζων χαμογέλων με χαβανέζικο πουκάμισο και φόρμα μακό .

από την εξωτερική όψη του φορτηγού φένετε μετρίου αναστήματος ,ηλικίας κάτι ενδιάμεσα στα 25 με 35 μεγαλομενος σε επαρχία με πρόσβαση στη θάλασσα .το όνομά του είναι συνηθισμένο ,να δείς πως τον λένε ,γιόργο...

προχορεί κανονικά στη πορία του ,παρακάμπτει ,κορνάρει με χάρη σε στίλ κελαηδίσματος στην οδηγό του ποδηλάτου και συνεχίζει το δρόμο του .

..που πάς ρε ψαράκι;

θάλασσα.. σε σένα.. ουρανέ..

σπίτι..

(one shot natural fotos by me)
[text from 2002, απόσπασμα απο το ΄΄Ιεροθέου 20’’]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σιωπή