Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023

κουκέτα

 

Θα ήθελα ένα τέτοιο πρωί μαζί σου στο κρεβάτι. Όλο αγκαλιά και φιλιά, τριπ ιστορίες κι όνειρα στίχους. Να σε φιλάω και να σε πειράζω, να κάνουμε έρωτα, και πριν και μετά. 

Εχθές το βράδυ στο όραμά μου το κάναμε σε μια στενή κουκέτα σε μια καμπίνα. Μ’ αρέσει πολύ η τρέλα σου. Με κινεί. Με έχει στείλει σε τροχιά, αλλά είμαι ο κομήτης σου και θα πέφτω μόνο στην αγκαλιά σου.

Θα φροντίζω μια δυο μέρες την εβδομάδα να έχουμε το σπίτι μόνο δικό μας και να βρισκόμαστε κέντρο κάθε μέρα. Κι ίσως αποφασίσεις μια μέρα να συγκατοικήσουμε. 

Ονειρεύομαι να φτιάξω ένα γραφείο μες την μέση στον κήπο. Ένα αυτοσχέδιο σπιτάκι που θα είναι γραφείο. Και θα έχει κουκέτα, σαν αυτή που σε πήρα χθες και έμοιαζε φορτηγού υπερυψωμένη. Εμείς είμαστε πίσω από την κουρτίνα. Τόσο στενά κολλημένα τα κορμιά χτυπιούνται από δω κι από κει.

Σε κοιτάζω που κάθεσαι στο γραφείο. Μ’ αρέσει η σοβαρή πονεμένη γαλήνια θυμωμένη σου έκφραση όταν είσαι πάνω από το χαρτί.  Γίνονται πολύ σταθερά κι ευαίσθητα τα χάδια που θέλω να σου δώσω. Δεν θέλω να φύγω.  Και δε θέλω να πω τίποτε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σιωπή