Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022

"DON'T FOLLOW ME I'M A LOOSER TOO"

 


"DON'T FOLLOW ME I'M A LOOSER TOO"


Πικρέ ανθέ της σάρκας με τα άσπρα σου πέταλα φύλλα σεντόνια απ' Έρωτα κουβαριασμένα που δέθηκαν κόμπους να δραπετεύσουν τα αισθήματα ο από μέσα  αφρός απ'τα κύματα λουλούδι της δίνης αλμυρό και πικρό μα στο μάτι μου τόσο γλυκό..


Απαλά στα χείλη μου θε να σ'αγγίζω 

Απαλά στα χείλη σου απαλά  μη τυχών απο φύλλα και χείλη κάτι τσακίσει και πικραθεί.


Ξεχάστηκα 

και Πικράθηκα


Σε έκοψα και σε έβαλα μέσα στο βιβλίο. Εκεί είναι η θέση σου. Αν έχεις ψυχή ξαναφύτρωσε από την ρίζα σου. Να βγείς αλλιώς τώρα. Άντε. Περιμένω. Περιμένω να ξεσταχιάσεις να κάνεις τα σποράκια σου να τα τρώω στο σινεμά.


Πικρέ ανθέ της σάρκας με τα μοβ πιτσιλωτά σου πέταλα φύλλα τα δηλυτηριώδη. Όλου του κόσμου θα αναζητήσω τη γνώση που αποκαλήτει την σωστή δόση απ' το φάρμακο αυτό.


Σε έκοψα και σε έβαλα μες το βιβλίο. Ας δούμε τώρα τι ψυχή έχεις να βγεις πάλι αλλιώτικο.


Πικρέ της σάρκας ανθέ με τα κόκκινα πέταλα φύλλα σου που την Γης έσκισες κι ορθώθηκες μπρος στον Ήλιο ανθέ μεθυσμένε Ήλιε που τον αγέρα σπαθίζεις κι αγέρωχα σε λούζει όλη η νύχτα και στραφταλίζει πάνω σου όλη η αυγή


Don't follow me..


... λουλουδάκι. Γιατί θα σου ξεριζώσω τα αρχίδια και θα τα φάω. Όλες τις ρίζες σου. Μόνο ρίζες τρώμε εδώ στη ζούγκλα έτσι κι αλλιώς. 


Δώδεκα και τριάντα τη νύχτα θα φαίνεται ο Άρης από την Γη με γυμνό μάτι. Τι μας λέ

Λες! Εμείς οι cydorg τον βλέπουμε όλον τον καιρό.


Όταν σε βλέπω τραβιούνται όλα μου τα καλώδια. Λειτουργώ στο emergency. Φεύγει όλο μου το ρεύμα σε νεφελώματα και κεραυνούς ,χωρίς να το θέλω. 

 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σιωπή