Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021

Τί θέλεις;


Το πρωί θα το σβήσω. Θέλω να βρω έναν νορμαλ τρόπο της προκοπής να σου γράφω προσωπικά. Το φουμπου κολλάει πολλές φορές και για ώρες. Να τώρα δεν μπαίνει ούτε το απόγευμα έμπαινε. Θέλω να βρω τα αρχίδια να σε πάρω ένα τηλέφωνο. Θα τα βρω. Αφού το θέλω πολύ σοβαρά το θέλω να μιλάμε. Ξεμπλόκαρα το τηλέφωνο. Με είχες πάρει άραγε καμιά φορά; Εσύ τι νομίζεις πως η καρδιά μου είναι κανα οικόπεδο; ή ότι θα υπάρξει ποτέ περίπτωση να μπορέσω να ζήσω χωρίς να ονειρεύομαι πως κάποια μέρα θα επιστρέψουμε μαζί στην Γη για να είμαστε μαζί. Λέω ονειρεύομαι για να αποφύγω να πω ελπίζω. Ελπίζω όμως και σχεδιάζω. Αλλά ακόμα σε φοβάμαι, ταλαντεύομαι ανάμεσα στον φόβο και την λατρεία.  Γιατί το σύμπαν μας ένωσε κι εγώ πάτησα γκάζι κι έφυγα γιατί είναι τρελό φοβήθηκα να σε έχω ερωτευτεί για πάντα να σ'αγαπώ από τα ποιήματα.  Και τι θες να κάνω τώρα. Αν σου έχω κάνει τόσο κακό ας έρθει κάποιος εδώ στην ερημιά να το πληρώσω. 
Σε θέλω. Δεν μπορώ να σε δω αδερφικά. Ήταν αυτό που τα γάμησε όλα. Δεν χωράει το κεφάλι μου αυτά που νιώθω για σένα. 
Η ζωή μου έχει δυσκολέψει. Έχω καταλάβει και οριμάζω και καταλαβαίνω και θέλω και συναισθάνομαι ότι κάπως έτσι μ'αγαπάς κι εσύ. Γι αυτό ζω. Και για τα παιδιά. Και θέλω να είμαι δίπλα σας. Θέλω να είμαι δίπλα σας. Να είμαι δίπλα σας. Αυτό θέλω μόνο. 
Εσένα ερωτευμένα. Εχθές το βράδυ στο όνειρό μου ήμασταν σε ένα δωμάτιο και κάναμε στο πάτωμα πικνίκ. Περάσαμε τέλεια! Τρώγαμε ελιές και φιλιώμασταν με τα κουκούτσια, χα κι είχε αδρεναλίνη και λιώσιμο και νιώσιμο και χάδια πολλά χάδια κι αστεία και σοβαρά. Τέλειωσα φιλώντας το στήθος σου. Είναι πολύ δύσκολο αυτό που περνάω. Να μαζέψω τη ζωή μου με τα παιδιά για να καταφέρω να σου κάνω κάποιες εκπλήξεις. Εσύ θες να είσαι κοντά μου; πες μου ,από που να το ξέρω! Τόσες φορές ένιωσα ότι δεν ήθελες και πολλά πάρε δώσε μαζί μου. Γαμώ την τέχνη μου. Σ'αγαπώ κι ούτε ξέρω πως είναι αυτό. Ξέρω πως σε θέλω και πως δεν έχω θελήσει ποτέ κανέναν άλλο έτσι που να ανατινάζω τη ζωή μου τόσες φορές να με βάζει μπροστά. Τι να σου πω αφού ξέρεις. Αλλά αφού ξέρεις, τι θες τελικά να γίνει με μας; Δε μπορεί να συνεχιστεί κι άλλο έτσι. 
Ετοιμάζω υλικό που πρέπει να μη δημοσιεύσω. Τα ποιήματα να στα στέλνω; Που να στα στέλνω; 


..



(Photos by me/ Αγ.Δημήτρης-Βόθωνας)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σιωπή