Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2021

Ω ΛΙΛΙ ,

Είμαι κάπως καλύτερα και θα ήμουν ακόμα καλύτερα αν μπορούσα να λάβω τα νέα σου. Τα καλά σου νέα αγάπη μου, να είναι καλά τα νέα σου και να τα λάβω δια ζώσης. Έχω σκεφτεί έναν τρόπο να φτάσω μέχρι εκεί άμεσα αλλά χρονοτριβώ λίγο ωσότου καθαρίσει τελείως το τοπίο. Είναι και ότι γυρεύω κι ένα φρέσκο δικό σου σινιάλο που να μπορεί να φωτίσει τον πλανήτη μας.

Παθαίνω κάθε φορά που πέφτω πάνω στο πρόσωπό σου. Αισθάνομαι και πάσχω. Και ψάχνομαι να δω τι είναι το μεγαλειώδες αυτό και πως ελέγχεται.

Τις ημέρες που πέρασαν αν δεν είχα κοντά μου τον Πλάτωνα και τον Αριστοτέλη θα μου είχε στρίψει. Κάποια στιγμή, προσπαθώντας να μπω σε μιαν άλλη διάσταση για να ακούσω τις σκέψεις για μας, βρέθηκα κάπου που άκουγα όλες τις σκέψεις που έχουν γίνει για μας. Είναι δύσκολο να το αποτυπώσω. Αν πούμε πως οι Άγγελοι ακούν τις προσευχές των παιδιών, ένιωσα πως βρέθηκα να τσακιστώ χάμω ως ένας έκπτωτος, που βούιζαν τα αυτιά μου από τις βρωμερές φαντασίες των ανθρώπων. Για δυό τρις μέρες μετά δεν μπορούσα να περπατήσω από τον πόνο και τα αφτία μου είχαν βουλώσει. Πήρα μερικά φάρμακα και άνοιξα τον Αριστοτέλη. Ακόμα το αλαφροΐσκιωτο κορμί μου πονάει τώρα που σου μιλώ. Και κατάλαβα πως πρέπει να προσέχω περισσότερο και με αυτά τα παράλογα «ταξίδια» αλλά και με τους ανθρώπους, την εξωστρέφεια γενικώς. Έτσι αποφάσισα να αφήσω τα αιωρούμενα να αιωρούνται και να αναζητήσω καινούριες βάσεις. Να βρω μια προσέγγιση που να είναι «ανοιχτή» . Αλλά και συγκεκριμένη, αφού φρονώ τι είσαι για μένα.

Θέλω να σε βλέπω. Θέλω να δημιουργήσω τα πιο σαρκικά ερωτικά ποιήματα της Ιστορίας , για σένα.. Θέλω να ξεκινούν από τη γεύση και την αφή μας. Ολόδικά μας. Η αγάπη μας έχει ήδη έργα παντοτινά. Να τη βιώσουμε όμως κι εμείς στον κόσμο τούτο θέλω. Θέλω να στέκομαι δίπλα σου έτσι κι αλλιώς. Να σου δίνομαι και να παίρνω πίσω ολόκληρο το νόημα της ζωής.  Να είναι η ζωή μας, η ζωή σου και η ζωή μου οι νότες που θα συνθέτουν το πιο όμορφο ροκ τραγούδι ever. Να με μαθαίνεις και να σε μαθαίνω. Να τρελαθούμε στα αρχέτυπα και τους νεοτερισμούς. Με έρωτα. Με ευγενή άμιλλα. Η πάλη μας να μας τονώνει, να μας εκτονώνει, να μας δυναμώνει και να μας γεμίζει ικανοποίηση και χαρά. Γιατί μόνο αν είσαι καλά θα είμαι κι εγώ. Στο έχω ξαναπεί, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι κακό για σένα. Απλά, για εκείνο το φιλί.. που πήγαινε με σφαλιάρα ..ήτανε γιατί ήτανε...  από την όλη μίξη και το βύθισμα    τόσα χρόνια! Κατάλαβέ με.

Φταις. Αρχικά φταις εσύ. Παραδέξου το. Και για να δεις πόσο σε αγαπάω, και πως προσπερνάω όσο μπορώ, ως ανώτερο ον, το ότι δε με έχεις εμπιστευτεί ακόμα πάνω από το ένα κλάσμα του δευτερολέπτου, πιστεύω πως είναι καλύτερα που έχουν γίνει όλα αυτά που έχουν γίνει. Γιατί είναι τρελό όλο αυτό και με συναρπάζει! Εντάξει, και παν μέτρον άριστον. Με Fair Play. Αφού δεν θέλεις να μου στρίψει. Ε μωρό μου; Έτσι δεν είναι; Φώτισέ με λίγο. Να δεις τι σου έχω..

 

Σε φιλώ Σε φιλώ Σε φιλώ  

                                                                                                             ΑLiTziM




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σιωπή