Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020

Χρόνια πολλά ~λίγο καθυστερημένα~


Βλέπω να ακούνε κάποια πράγματα σα να μη τα’ ακούνε. Έπιασα κι εγώ τον εαυτό μου. Αν το δεις το βλέπεις, μάλλον μετά από χρόνια. Σίγουρα να και τώρα θα γίνεται πάλι και ίσως τη επόμενη να κάνω ότι δε το βλέπω κιόλας. Το βλέπω και σκέφτομαι ότι αν το δω κανονικά είμαι να δώσω μια μπαμ –( … ) . Έγκλημα κάνουμε, έτσι κι αλλιώς. Το χειρότερο είναι που    δεν μιλάμε.     Μέσα μας μένει η ιστορία, όπως την θέλει ο καθένας. Δε θέλω να ερωτευτώ ξανά. Πρώτη η τελευταία φορά που συμβαίνει.  Πέρασα απέναντι. Με το νόμισμα που δεν πληρώθηκε. Κράτα το, δικό σου. Μέσα στο στόμα μου είναι. Γεύει τα σπλάχνα μου. Πατάει το μυαλό μου και το σβήνει.      Λοιπόν,      τελικά      για ποιόν;        Είναι αυτή η ποινή. 




17 σχόλια:

  1. Κοντά σου θα την έβρισκα την άκρη
    Ακόμα κι αν ήμουν ασώμστος κεφαλί
    Όχι ότι τώρα δεν την έχουμε βρει
    Ότι δεν είμαστε μαζί.Αν και ακόμα δεν έχω καταλάβει τι εννοείς ως ζευγάρι. Τι είναι ζευγάρι γενικά δε ξέρω.Σ'αγαπώ. Τη ζωή μου
    Ζωή σου θέλω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ή τη ζωή σου ζωή μου..
    Της ζωές μας ζευγαρωμένες κάπως. Αυτό εννοείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευτυχώς που έχω κάνει το σπίτι κοινόβιο και με ξεκολλάει η πολυκοσμία. Αλλιώς δε θα την είχα γλυτώσει. Είναι που λέω πως κανείς δε μπορεί να με κάνει έτσι, ούτε εσύ. Απλά το αφήνω να με κυριεύει. Είχα την ψευδέσθηση πως μπορώ να το ελέγχω, να το ανοιγοκλείνω όποτε θέλω. Μάλλον βρίσκω μα του πετάω άλλα απάνω του και να το καλύπτω, να το μπερδεύω λίγο κάπως. Είναι αξιοθαύμαστο το πως δρα η γραφή σου πάνω μου! Διάβασα ένα απόσπασμα από αυτό που ετοιμάζεις να βγάλεις και είπα εντάξει, εμένα με πήγε σε ένα λιμάνι αλλά ααποκλίεται... είναι είπα να σεβαστώ το έργο. Τα έργα τα διαβάζουμε ως τρίτοι.Τρίτη και να γίμεται ως τρίτη να ταυτίζομαι στην ακροστιχίδα. Φακ. Ξημέρώνει. Μπαίνω στο αμάξι κάνω 160 χλμ με το στομάχι και το μυαλό σε συναγερμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άσε με να σε πάρω ένα τηλέφωνο. Την τελευταία φορά άκουσα την πιο γλυκιά και την πιό σκληρή φωνή σου. Φακ. Άσε με θέλω να πω και δυό λόγια στο σώμα σου. Έχω μια απεγνωσμένη ελπίδα ότι θα είναι απαίσιος ο έρωτας μαζί σου και θα μου περάσεις με μιάς. Σκέφτομαι και τέτοια. Κι άλλα . Όπως ότι αυτό που περνάς με αυτόν το περνάω εγώ μαζί σου. Γιατί δρα πάνω μου το έργο σου τόσο πολύ. Και είναι μόνο λέξεις. Δεν είναι. Είναι η εικόνα σου που θέλω να την ξύσω να την πιώ να γίνει το θαύμα. Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνουν αυτά. Δεν μπορεί η μνήμη να είναι καθαρότερη από την εμειρία. Η εμπειρία είπε πως είμαστε αδερφές ψυχές. Μα θυμάμαι πως έχασα τα λόγια μου όταν είδα να διαγράφεται κάτω από το ύφασμα ο ερεθισμός σου. Τι βραχυκύκλωμα ήταν αυτό! Με έχει τελειώσει αυτή η εικόνα από πηλό και άργιλο. Παραλύω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δε με νοιάζει το πώς. Εννοώ πως πιστεύω ότι μπορώ να τα καταφέρω αν είναι να μιλάμε ανθώπινα, φιλικά, όπως εννοήται έτσι σκέτα και με κόφτη. Να μιλάμε για να το χονεύω σε τακτά χρονικά διαστήματα πως δεν τρέχει τίποτα άλλο μαζί σου. Κάθε μέρα. Χίλιες στιγμές μέσα στη μέρα μέχρι να πεθάνουμε αν γίνεται ταυτόχρονα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δε μου μιλάς και η φαντασία μου παίζει μόνη της μπάλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν μιλάς και η φαντασία μου κάνει όλα τα δικά σου δικά μου. Λόγια και πράξεις που με αφήσαν άγαλμα. Γιατί ακόμα και ο ψυχίατρος μου πιστεύει πως αν είχα έρθει όσο θέλω κοντά σου τώρα θα ήμουν στην καλύτερη μέσα, φυλακή. Γιατί εσύ απλά γοητεύεσαι από ένα αφηριμένο κάτι την ώρα που εγώ κινδυνεύω να κορυφωσω μια ερωτική ψύχωση άνεφ προηγουμένου. Όλο αυτο θέλω να το ζήσω μέχρι τελευταίας ρανίδος. Το ζω χωρίς να υπολογίζω τίποτα. Μόνο να είναι μόνο δικό μας. Έστω να είναι και μόνο δικό μου. Να το φυλάξουμε ή να το φυλάξω έτσι. Όχι ότι φοβάμαι την ξεφτίλα. Δε με νοιάζει τι λεν οι άλλοι. Τι κάνει ο καθένας αυτός το ξέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ας πούμε φταίει η πανσέλινος. Και το ταλέντο σου που λειτουργεί έτσι πάνω μου. Μαζί με το πείσμα μου να πιστεύω πως μπορούμε να κάνουμε ότι θέλουμε. Αρκεί να το θέλει κι ο άλλος γμτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καληνύχτα αγάπη μου. Εύχομαι να είσαι με αυτούς που θες. Όπως θες. Διαλύομαι. Γίνομαι ατμός. Ιδέα. Αφρός. Γίνομαι για σένα η πιό όμορφη τρέλα. Είναι σεξομανείς οι ωραίοι τρελοί όμως όπως ξέρεις. Συγνώμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πες μου. Το νόμισμα που δε πληρώνεται βγαίνει και σε χάπι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σιωπή