Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020

ανέκδοτα παλιάς κοπής

 *Είναι δυο ξανθές και περπατάνε μες την ερημιά. Ξάφνου βλέπουνε μια τρίτη μέσα σε μια αραγμένη βάρκα να κάνει κουπί. Ορίστε λέει η μια γιατί μας έχουν για βλαμμένες, βλέπεις κάτι τέτοιες να κάνουνε μες στα χωράφια κουπί και μας χαλάνε το όνομα. Και λέει η άλλη: μωρέ ας ήξερα κολύμπι εγώ και θα της έλεγα!

*Είναι ένας παλιά που ήρθε η ώρα του να παντρευτεί και πάει στη προξενήτρα. Τον πάει σε μιά νύφη εκεί τους λέει να της πω κάτι ιδιαιτέρως; Βεβαίως. Πάνε στο δωμάτιο κατεβάζει τα παντελόνια της λέει τι είναι τούτο δω; π...τσα του λέει. Α όχι λέει δε τη θέλω αυτή. Πάνε σε άλλη, σε άλλη, σε άλλη τα ίδια. Φτάνουνε στου μπαρμπαφώτη τη κόρη την πάει στο δωμάτιο... πουλάκι του λέει. Α λέει αυτή θα πάρω! Ψητά χορούς γλέντια, γίνεται ο γάμος, πάνε στο δωμάτιο κατεβάζει τα παντελόνια το βλέπεις της λέει από σήμερα θα το λες πούτσα. Ε όχι του λέει, αυτό είναι πουλάκι, πούτσα έχει ο Τάδε που το κάνεις έτσι ,έτσι και περισσεύει κι άλλο τόσο!

*Είναι δυό φίλοι, ζαλονώνται χιαστί τις αρματωσιές με τα φυσίγγια, παίρνουν τα τουφέκια να πάνε για κυνήγι. Κάθονται στο πέρασμα μπαμ μπουμ μπαμ πέφτει όλη κι όλη μια τσίχλα. Εγώ τη βάρεσα όχι εγώ τη βάρεσα μια ώρα άντε του λέει πάρτη. Έλα πάμε να στη κεράσω. Πάνε στη ταβέρνα ,πάει αυτός που είχε τη τσίχλα να πλύνει τα χέρια του, βγάζει ο άλλος ενα χαρτάκι από τα τσιγάρα το διπλώνει το βάζει στο στόμα της τσίχλας. Την παίρνει ο άλλος την πάει στο μάγειρα τη βλέπει ρε του λέει κάτι έχει το πουλί στο στόμα. Το βγάζουνε το χαρτί το ανοίγουνε κι έγραφε: ο δολοφόνος είναι ο Μήτσος, ο Κώστας μόνο κοίταγε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σιωπή