Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

τέρας και κλειδαρότρυπα




Η ομάδα της αποικίας συνεχίζει να μετρά νοητά πράγματα. Κυρίως την ακτίνα Τερ που μπορεί να μετατοπίσει τη Γη στην έκτακτη περίπτωση, όπως σε λίγο, που ο πλανήτης Ρας την πλησιάζει.
Επίσης μελετάν πιθανότητες και λύσεις επιβίωσης του είδους απ' το σωτήριο κίνημα.
Το μέγεθος της εξίσωσης της σύγκρουσης έχει φτάσει να καταλαμβάνει όλους τους σκληρούς με τη μνήμη των διατιθέμενων κομπιούτερ, πλην άπειρο-το οποίο χρειάζεται κι άλλους σκληρούς-, τείνον προς ένα.
Ακόμη ελπίζουν πως το υπόλοιπο σύμπλεγμα των γαλαξιών θα αντιδράσει πυρετοδώς εκτονώνοντας τον οστικό αστροστρόβιλο DNi.
Έχουν υπολογιστεί αρχέτυπα κύκλων, τριγώνων κι ευθειών που αναλογικά εφαρμόζονται σε όλα τα σώματα του συστήματος αποκαλύπτοντας τα μεγέθη και τις ταχύτητες πάνω στις οποίες θα εργαστούν οι εύπλαστες αυτές Τερακτίνες.
Καταλαβαίνετε βέβαια, τα περισότερα αγνώμονα κτήνη απέχουν απ' το πεδίο του σωστικού μοιρογνωμόνιου, την κλειδαρότρυπα του τέρατος, όπως λέει ο εφευρέτης την μηχανή που τον κάνει αιώνιο.
Κι είναι απλά μια αλυσίδα πρισμάτων τα οποία διανύουν ηλεκτρόλια όπου κωδικοποιούνται αυτόματα. Έτοιμα να γίνουν η μεταμόρφωση που μπορεί να σώσει τη Γη καθώς ο Ρας πλησιάζει... 

(fotoart by net)